2009. október 2., péntek

24


Elkészültem a 24 labdával, ami az ovisaim szülinapi ajándékai lesznek ebben a tanévben. Kár, hogy ilyen kevésnek tűnik, pedig rengeteget dolgoztam velük. Amúgy nincs két egyforma. Remélem, hogy tetszeni fog nekik.

6 megjegyzés:

  1. Nagyon jók!!! Nekem soknak tűnik:)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem is nagyon sok!!!nagyon jók lettek!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép dolgokat készítesz!

    VálaszTörlés
  4. Minden elismerésem, hogy ennyit csináltál már. :) Én eddig kettőt készítettem összesen, hát tényleg maceás egy kicsit. :) Viszont azt hiszem, hogy te vagy a legtapasztaltabb ezügyben és biztos tudnál segíteni. Mikor kész vannak a kitömött részek, akkor hogyan kell szépen összevarrni őket? Nekem akkora gubancos, erőltetetten összehúzós, hogy csak na. :) Vagy tömés előtt kell összevarrni őket és utólag tömni? Már nem tudom hány variációt átgondoltam.

    VálaszTörlés
  5. Én külön kitömöm a kis hajó alakú alkatrészeket, aztán bevarrom a nyílásokat, ahol tömtem. Ez mindegy, hogy csúnya -e, mert nem fog látszani. Aztán az alkatrészeket négyesével összevarrom a csúcsos részüknél, utána pedig a 3db négyes "kört" nagy nehézségek árán összevarrom. Ez már nehéz, mert nagyon kell húzni, hogy nagyjából a csúcsánál találkozzon mind a 12 alkatrész. Ha ezzel a szenvedéssel megvagy, akkor már csak négyesével kell a csücsköket összevarrni. Az már nem nehéz. Valamennyire érthető volt? :-))

    VálaszTörlés

vélemények