2012. december 14., péntek

Karácsonyi készülődés nálunk

Aki ismer, az jól tudja, hogy igazi karácsony-őrült vagyok. Én az unalmas ősz kezdetétől már a karácsonyt várom és tervezek. Idén idő híján igen kevés dolog készült a házba, de elővettem a régi párnákat, amiket varrtam, mert az ezerféle kütyüt és kidíszítettem. A családi csizmákról már volt kép, azok fenyő girlanddal a lépcsőre kerültek És még ezek készültek.
Az adventi koszorúm. Valahol láttam a bögrés/csészés ötletet, azt kiegészítettem mézeskaláccsal, aszalt almával és naranccsal, meg néhány fahéjjal.

Filcből készültek ezek a díszek, az ablakban lógnak már. Csipke maradék a közepe. Ez sem saját ötlet, de már nem tudom, hol találtam. 

Mézeskalács figurák filcből a konyhaajtóra. 

3 megjegyzés:

 1. Nagyon ötletes az adventi koszorú!
  Nagyon tetszik!

  VálaszTörlés
 2. Igen, az adventi koszorú nagyon szép és ötletes! Ès bizonyára nagyon finom az illata is:-)Olyan jó hangulata van!
  A függönyön csimpaszkodó mézeskalács emberkék is nagyon édesek!

  VálaszTörlés
 3. Kellemes, békés karácsonyi ünnepeket kívánok!

  Szeretettel:

  „Batorba” Csilla

  „Van a csoda... Karácsony csodája. Amire várunk. És ami teljesedik. De ez a csoda nem a színes szalagokkal átkötött dobozokban rejlik. Nem a feldíszített zöld fenyő alatt találod. Ezt a csodát másutt kell keresni, másutt lehet megtalálni. Ez a csoda a kedves szavakban, őszinte, szívből jövő kívánságokban, szerető érzésben érkezik. És kell ennél nagyobb ajándék? A következő háromszázhatvanöt napban ezek kísérnek, ezek adnak erőt. Nem a csomagokban lapuló tárgyak, hanem csakis ezek. Csak ezek... Ez a karácsony csodája.” Csitáry-Hock Tamás

  VálaszTörlés

vélemények